В УДФСУ пройшов Міжнародний податковий конгрес «Управління публічними фінансами та проблеми забезпечення національної економічної безпеки».

В УДФСУ пройшов Міжнародний податковий конгрес «Управління публічними фінансами та проблеми забезпечення національної економічної безпеки».

3 грудня на базі Університету Державної фіскальної служби України пройшов Міжнародний податковий конгрес «Управління публічними фінансами та проблеми забезпечення національної економічної безпеки».

Панельна дискусія Науково-навчального інституту  фінансів, банківської справи «Реформа управління публічними фінансами» відбувалась в он-лайн режимі, але це не завадило ані плідній роботі, ані цікавому спілкуванню провідних науковців як України, так і інших країн. Зокрема на панельну дискусію тези приєдналися до обговорення понад 50 учасників з Грузії, Словаччини, Індії та України. 

Окремо хотілось б відмітити, що жвава дискусія, яка зав’язалась на пленарному засіданні Конгресу, продовжилась вже і під час панельної дискусії. Так, Луніна Інна Олександрівна (завідувач відділу державних фінансів ДУ «Інститут економіки та прогнозування Національної академії наук України», д.е.н., професор, заслужений діяч науки і техніки України) висвітила деякі аспекти свого дослідження. Знайшов змогу приєднатися давній друг та відомий грузинський науковець  –  Бадри Гечбайя, д.е.н, професор, завідувач кафедри Батумського державного університету імені Шота Руставелі. Бадри Гечбайя не тільки виступив зі своїм докладом, але й наголосив на важливості проведення наукових заходів міжнародного рівня в  умовах пандемії, що дає можливість наукового спілкування та підвищення професіоналізму.  Не менш цікавими та змістовними були виступи і  інших учасників панельної дискусії ННІ  фінансів, банківської справи «Реформа управління публічними фінансами».

Адміністрація Інституту щиро вдячний всім учасникам, які знайшли можливість прийняти участь в Міжнародному податковому конгресі «Управління публічними фінансами та проблеми забезпечення національної економічної безпеки». Далі буде …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *