Студенти-магістри УДФСУ склали публічну Присягу держслужбовця

Студенти-магістри УДФСУ склали публічну Присягу держслужбовця

У Головному управлінні Державної податкової служби України у місті Києві (далі – ГУ ДПС у м. Києві) відбулося урочисте складання Присяги державного службовця учасників проєкту «Дуальна освіта: нова форма підготовки кадрів для органів ДПС».  Від сьогодні 21 студент-магістр Університету державної фіскальної служби України (УДФСУ) на службі в органах ДПС України, де будуватимуть успішну кар’єру.

Участь у заході взяли в.о. ректора УДФСУ Антон Монаєнко, голова Державної податкової служби України Олексій Любченко, директорка Департаменту кадрового забезпечення та розвитку персоналу ДПС України Лариса Ящук, начальниця ГУ ДПС у м. Києві Злата Лагутіна, директор проєкту «Ефективне управління державними фінансами ІІІ» Томас Маєр, ректор Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана Дмитро Лук’яненко, а також представники ДПС України.

Нагадаємо, що минулого року 10 студентів-магістрів УДФСУ склали Присягу державного службовця пілотного проєкту з втілення дуальної освіти. Текст присяги зачитала випускниця УДФСУ Ілона Фіяло, яка уже цього року ділилася з присутніми про те, яку ж роль у житті учасників відіграв перший пілотний проєкт.

Зауважимо, що цьогоріч учасників проєкту від УДФСУ вдвічі більше, їх кількість зросла до 21. Студенти мають можливість поєднувати навчання з роботою, що передбачає отримання необхідних знань для застосування їх на практиці під керівництвом досвідчених менторів.

Як ми повідомляли раніше, минулого тижня відбувся захист дипломних робіт магістрів УДФСУ, які були учасниками першого пілотного проєкту.

Вітаємо студентів із складанням Присяги держслужбовця, бажаємо подальших успіхів та розвитку.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *