В УДФСУ відбувся День відкритих дверей

В УДФСУ відбувся День відкритих дверей

В Університеті державної фіскальної служби України (далі – УДФСУ) традиційно провели День відкритих дверей у форматі онлайн. Участь у якому взяли понад 200 осіб з різних куточків України. Відмітимо, що найбільше учасників було з Київської, Житомирської, Вінницької, Сумської, Кіровоградської, Рівненської та Волинської областей, а також із міста Київ.

Розпочав захід в.о. ректора УДФСУ Антон Монаєнко, який розповів про особливості університету, як єдиного закладу вищої освіти, підпорядкованого Міністерству фінансів України, а також про можливості подальшого працевлаштування. Про можливості працевлаштування розповіла і в.о. начальника Головного управління Державної податкової служби у місті Київ Інна Якушко. Вона підкреслила, що двері їхньої організації завжди відкриті для випускників університету і, що завдяки плідній співпраці із УДФСУ, у лавах Державної податкової служби України уже працює багато випускників та студентів. Також, Інна Якушко зауважила, що студенти УДФСУ мають унікальну можливість бути учасниками дуальної форми навчання, що дає можливість навчатися та одночасно застосовувати отримані знання на практиці під керівництвом досвідчених фахівців Державної податкової служби України.

Крім цього, присутні отримали ґрунтовні роз’яснення щодо новацій вступної кампанії 2021 року, ознайомилися із спеціальностями, освітніми програмами та перевагами навчання, мали змогу побачити навчальний заклад зсередини під час відеоекскурсій від директорів Навчально-наукових інститутів (далі – ННІ) і Факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції (далі – ФПМ).

Після цього, кожний учасник зміг перейти за посиланням на кафедри ННІ та ФПМ, щоб детальніше ознайомитися із спеціальностями, які цікавлять, а також прослухати змістовні тренінги, цікаві майстер-класи та захоплюючі вікторини.

Дякуємо усім учасникам заходу за онлайн-зустріч та щиро запрошуємо на навчання!

Якщо у вас ще залишилися питання чи ви пропустили сьогоднішню зустріч – запрошуємо на наступний День відкритих дверей, який відбудеться 27 лютого! Ми готуємо для вас багато цікавого!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *