Майстер-клас «Тренди сучасної журналістики» від професійного журналіста й доцента кафедри Володимира Мукана

Майстер-клас «Тренди сучасної журналістики» від професійного журналіста й доцента кафедри Володимира Мукана

30 січня відбувся майстер-клас «Тренди сучасної журналістики» від професійного журналіста Володимира Мукана, к. філол. н., доцента кафедри журналістики, української словесності та культури Університету ДФС України.

Володимир Сергійович – випускник Київського національного університету імені Тараса Шевченка, співробітник журналу «Країна» та «Газети по-українськи».

Медійник і викладач розповів про особливості газетно-журнальної, телевізійної, інтернет- і фотожурналістики. В. Мукан акцентував увагу на тому, що робота в ЗМІ потребує синтезу знань, творчих підходів та креативності, передбачає вміння оперативно збирати, аналізувати, якісно обробляти та в грамотному, доступному вигляді подавати актуальну інформацію, яка цікавить широку аудиторію. Журналіст може впливати на громадську думку, сприяти формуванню світогляду, становленню кола ціннісних імперативів.

В. Мукан вів у прямому етері жвавий діалог зі студентами УДФСУ  та випускниками шкіл щодо переваг професії журналіста. У фіналі зустрічі запросив навчатися журналістиці в Університеті державної фіскальної служби України. Під час заходу було переглянуто відеосюжети, створені студентами-журналістами першого та четвертого курсів під керівництвом доцентів кафедри Ю. П. Кияшко та О. П. Калити.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *