В УДФСУ відбулась ІV Обласна олімпіада з дисципліни «Безпека життєдіяльності»

В УДФСУ відбулась ІV Обласна олімпіада з дисципліни «Безпека життєдіяльності»

В Університеті державної фіскальної служби України (далі – УДФСУ) відбулась ІV Обласна олімпіада з професійно-орієнтованої дисципліни «Безпека життєдіяльності» серед представників закладів вищої освіти  І-ІV рівнів акредитації міста Києва та Київської області. Організували захід кафедра товарознавства та техногенно-екологічної безпеки Навчально-наукового інституту інформаційних технологій УДФСУ спільно з Навчально-методичним центром цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Київської області.

Участь в інтелектуальних онлайн-змаганнях взяли участь майже 100 студентів з 16 закладів вищої освіти міста Києва та Київської області, які продемонструвати високий рівень підготовки у сфері безпеки життєдіяльності.

За підсумками заходу визначено призерів олімпіади, серед яких і збірна команда УДФСУ, до складу якої увійшли студенти Навчально-наукового інституту інформаційних технологій, Навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи та Навчально-наукового інституту економіки, оподаткування та митної справи.

Дякуємо всім представникам закладів вищої освіти за участь в заході та вітаємо переможців!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *