Відбулась олімпіада з професійно-орієнтованої дисципліни «Безпека життєдіяльності»

Відбулась олімпіада з професійно-орієнтованої дисципліни «Безпека життєдіяльності»

Сьогодні, 19 лютого 2021 року, в Університеті ДФС України зібрались найкращі, активні представники ЗВО І-ІV рівнів акредитації міста Києва та Київської області, щоб взяти участь в інтелектуальних онлайн-змаганнях та продемонструвати високий рівень підготовки у сфері безпеки життєдіяльності.

Загалом, в ІV-ій Обласній олімпіаді з професійно-орієнтованої дисципліни «Безпека життєдіяльності», організованій професорсько-викладацьким складом кафедри товарознавства та техногенно-екологічної безпеки ННІ інформаційних технологій УДФСУ спільно з НМЦ цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Київської області взяли участь майже 100 студентів з 16 навчальних закладів Київської області та м. Києва.

Всі учасники приємно здивували членів журі глибокими знаннями у сфері безпеки. Та все ж, підсумкові результати дали можливість визначити лідерів цієї запеклої боротьби.

Надзвичайно приємно бачити серед призерів і збірну команду Університету ДФС України, до складу якої увійшли студенти ННІ інформаційних технологій, ННІ фінансів, банківської справи та ННІ економіки, оподаткування та митної справи.

Щиро вітаємо переможців! 

Дякуємо всім представникам ЗВО за участь в заході та бажаємо подальших вагомих здобутків!

До нових зустрічей)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *