Кафедра фінансів імені Л.Л.Тарангул провела День гостинності

Кафедра фінансів імені Л.Л.Тарангул провела День гостинності

24 березня 2021 року кафедрою фінансів імені Л. Л. Тарангул в рамках профорієнтаційної роботи було проведено День гостинності, який присвячено 25 – річчю Інституту фінансів, банківської справи. З привітальним словом до учасників звернулися директор інституту фінансів, банківської справи д.е.н., професор М.О. Кужелєв, та  завідувач кафедри фінансів імені Л.Л. Тарангул, к.е.н., доцент кафедри М.Д. Бедринець.

День гостинності проводився за такими напрямами:

  1. Методичний семінар для вчителів
  2. Фінансовий турнір для учнів
  3. Ділова гра для коледжів

Темами методичного семінару були: 

а. «Психолого-педагогічні особливості дистанційного навчання в школі» – яка всебічно була висвітлена В.В. Вітюк, заступником директора  Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти;

б. «Джерела фінансування проектів у сучасній школі» –  висвітлена О. В. Мельник, к.е.н., доцент кафедри менеджменту ННІ фінансів банківської справи.

В рамках Дня гостинності проведено  к.е.н., доцентом О. Ліснічук, к.е.н., доцентом кафедри А. Нечипоренко фінансовий турнір для учнів шкіл та ділову гру для  студентів коледжів. Огранізаційний і технічний супровід заходу було здійснено к.е.н., доцентом О. Сокирко.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *