Студент УДФСУ Андрій Вербовий переміг у II турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

Студент УДФСУ Андрій Вербовий переміг у II турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

Студент Університету державної фіскальної служби України Андрій Вербовий отримав призове місце у II турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за галуззю знань «Цивільна безпека (Безпека життєдіяльності)».

Андрій Вербовий захистив наукову роботу «Роль людського фактора у виникненні та розвитку надзвичайних ситуацій» (науковий керівник – доцент кафедри товарознавства та техногенно-екологічної безпеки Тетяна Чорна) та отримав диплом ІІІ ступеня.

Підсумкова науково-практична конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за галуззю знань «Цивільна безпека (Безпека життєдіяльності)» проходила у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності.

Відмітимо, що загалом на конкурс було подано 68 студентських робіт з різних закладів вищої освіти України, але лише 17 з них пройшли відбір за результатами засідання галузевої конкурсної комісії на підставі рецензій та відкритого обговорення.

Вітаємо Андрія Вербового з перемогою! Щиро радіємо здобуткам молодого науковця та бажаємо подальших звершень!

Довідково: Рейтинговий список та список переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт доступні для перегляду на сайті Львівського державного університету безпеки життєдіяльності за посиланням https://ldubgd.edu.ua/node/5266

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *