В УДФСУ відбулося пробне ЗНО

В УДФСУ відбулося пробне ЗНО

В Університеті державної фіскальної служби України (далі – УДФСУ) відбулося пробне зовнішнє незалежне оцінювання (далі – ПЗНО). Майже 300 охочих, щоб попрактикуватися та перевірити свої знання, відвідали заклад вищої освіти. Захід пройшов з дотриманням правил протиепідемічної безпеки, зокрема, всі учасники ПЗНО перебували в масках, мали при собі дезінфікуючі засоби та дотримувалися соціальної дистанції. Для того, щоб учасники під час проходження тестування знаходилися на безпечній відстані один від одного, в УДФСУ було організовано роботу в 22 аудиторіях та залучено понад 55 працівників.

Відмітимо, що цього року, зважаючи на епідеміологічну ситуацію в країні, кожен учасник мав змогу вибрати лише один предмет для проходження ПЗНО з переліку: українська мова і література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія та іноземні мови.

Також, майбутні студенти мають можливість пройти ПЗНО дистанційно. А саме, якщо учасник вирішив залишитися вдома, він може завантажити тестові зошити з усіх навчальних предметів та пройти матеріали тестування, після чого внести свої відповіді у форми на спеціальному сервісі, щоб визначити свої результати, не створюючи додаткових ризиків для здоров’я.

Результати ПЗНО буде розміщено в особистих кабінетах усіх учасників оцінювання до 30 квітня.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *