До УДФСУ завітав посол Казахстану Дархан Калєтаєв

До УДФСУ завітав посол Казахстану Дархан Калєтаєв

До Університету державної фіскальної служби України (УДФСУ) з офіційним візитом завітав Надзвичайний і Повноважний посол Республіки Казахстан в Україні Дархан Калєтаєв. Участь у заході взяли в.о. ректора Антон Монаєнко, радник ректора Азер Худієв, завідувач відділу міжнародного освітнього співробітництва Андрій Божков та заступниця начальника Факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції з навчально-методичної роботи Вікторія Біла.

Під час зустрічі було обговорено низку ключових питань, зокрема, налагодження співпраці між УДФСУ та Академією правоохоронних органів Генеральної прокуратури Казахстану і Фінансовою академією Міністерства Фінансів Казахстану, а також обмін досвідом у підготовці фахівців з економічної безпеки країни та правоохоронної діяльності.

Крім цього, гість ознайомився із матеріально-технічною базою Навчально-наукових інститутів та Факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції, а також із освітнім процесом та умовами і особливостями навчання в університеті.

Нагадаємо, нещодавно в університеті відбувся Міжнародний науково-практичний круглий стіл «Побудова ефективної системи підготовки фахівців із економічної безпеки держави та правоохоронної діяльності», де брали участь експерти з 8 країн світу у тому числі і з Республіки Казахстан. УДФСУ продовжує розвивати міжнародні зв’язки та посилювати міжнародну співпрацю, адже це один з показників успішності закладу вищої освіти.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *