Вітаємо виконуючого обов’язки Голови Державної фіскальної служби України Сергія Солодченка з Днем народження!

Шановний Сергію Вікторовичу! Особовий склад Факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації податкової міліції Державного податкового університету щиро вітає Вас з ювілеєм. Ваш життєвий шлях є прикладом сумлінного та високопрофесійного відношення до своїх громадянських і службових обов’язків, служіння Українському народу та його державі. Тому у цей святковий день дозвольте побажати Вам – авторитетному

Початок

Кінець

Шановний Сергію Вікторовичу!

Особовий склад Факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації податкової міліції Державного податкового університету щиро вітає Вас з ювілеєм.

Ваш життєвий шлях є прикладом сумлінного та високопрофесійного відношення до своїх громадянських і службових обов’язків, служіння Українському народу та його державі.

Тому у цей святковий день дозвольте побажати Вам – авторитетному професіоналу, мудрому керівнику – міцного здоров’я, оптимізму, невичерпної енергії та нових звершень 

Хай і надалі Ваші професіоналізм, цілеспрямованість і наполегливість будуть рушійною силою в боротьбі за розвиток і процвітання нашої держави, а незгасаючий оптимізм та незламна воля підтримують Вас на шляху до поставленої мети.

Нехай здійсняться усі заповітні мрії, а будь-які повороти долі відкривають лише нові обрії майбутніх перспектив.

Щастя Вам, радості, добра і благополуччя!

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy