З Днем Гідності та Свободи України!

  З Днем Гідності та Свободи!   У цей день ми з гордістю говоримо про те, що українці – це великий народ! Ми відзначаємо зусилля всіх синів і доньок України, які впродовж нашої історії боролись і працювали за незалежність народу, справедливість та захищали права людини. Українці й досі проходять нелегкий

Початок

Кінець

 

З Днем Гідності та Свободи!

 

У цей день ми з гордістю говоримо про те, що українці – це великий народ! Ми відзначаємо зусилля всіх синів і доньок України, які впродовж нашої історії боролись і працювали за незалежність народу, справедливість та захищали права людини.

Українці й досі проходять нелегкий шлях, але завжди, як історично склалося,  демонструють згуртованість і єдність. Тож будьмо єдиними! Заради захисту країни, заради незалежності, заради свободи, заради права самостійно обирати майбутнє України. 

В цей день бажаємо Вам та Вашим  родинам миру, злагоди, міцного здоров`я, добробуту, щастя, творчої наснаги, нових звершень та здобутків для процвітання нашої Батьківщини!

Зі святом!

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy