З 1 березня УДФСУ перейде на змішану форму навчання

Університет державної фіскальної служби України (УДФСУ) з 1 березня 2021 року переходить на змішану форму навчання. Таке рішення було рекомендовано Тимчасовою протиепідеміологічною комісією УДФСУ та прийняте адміністрацією університету з метою мінімізації контактів між учасниками навчального процесу та збереження якості освітніх послуг на належному рівні. З урахуванням цього, лекційні заняття, для

Початок

Кінець

Університет державної фіскальної служби України (УДФСУ) з 1 березня 2021 року переходить на змішану форму навчання. Таке рішення було рекомендовано Тимчасовою протиепідеміологічною комісією УДФСУ та прийняте адміністрацією університету з метою мінімізації контактів між учасниками навчального процесу та збереження якості освітніх послуг на належному рівні.

З урахуванням цього, лекційні заняття, для груп більше 30 осіб, проходитимуть у дистанційному режимі з використанням електронної платформи Moodle чи інших інформаційно-комунікаційних технологій, а для груп менше 30 осіб – аудиторно. Інші заняття (практичні, семінарські) будуть проходити аудиторно, за відсутності відповідних карантинних обмежень.

Крім цього, заняття проходитимуть у 2 зміни за окремим графіком для кожного курсу, щоб заняття усіх курсів починалися та завершувалися в різний час. За кожною групою буде закріплена окрема аудиторія, де проходитимуть усі заняття. Тривалість заняття – 1 година 20 хвилин. Навчальний тиждень матиме 2 послідовних періоди: перший – практична робота, другий – лекційна та самостійна.

За більш детальною інформацією звертайтеся до дирекцій Навчально-наукових інститутів та навчального відділення Факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації податкової міліції. В організації навчання курсантів Факультету можливі зміни, тому всі деталі дізнавайтеся у начальників курсів.

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy