Керівництво Університету вітає з Днем юриста України!

Шановні юристи! Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем юриста України! Юридична професія завжди вважалася однією з найбільш відповідальних, адже від вашого професіоналізму і принциповості залежить стан правової культури суспільства. Висловлюємо вдячність за вашу нелегку, але почесну працю на благо України! Нехай буде безперешкодним шлях юридичними кар'єрними сходами, а

Початок

Кінець

Шановні юристи!

Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем юриста України!

Юридична професія завжди вважалася однією з найбільш відповідальних, адже від вашого професіоналізму і принциповості залежить стан правової культури суспільства. Висловлюємо вдячність за вашу нелегку, але почесну працю на благо України!

Нехай буде безперешкодним шлях юридичними кар’єрними сходами, а справедлива Феміда завжди підказує, як вирішити питання. Хай чисте сумління і власна гідність супроводжують вас, дорогі юристи, на професійному шляху, а тепло, щирість та любов − у родинному житті!

 Студентам та курсантам бажаємо стати успішними правниками, вірно служити інтересам України та її громадян. Нехай професія стане вашим покликанням, приносить задоволення та успіх!

Зичимо усім правникам міцного здоров’я, життєвих гараздів та нових професійних перемог!

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy