Міжнародне науково-педагогічне стажування

"Європейська ліга професійного розвитку" разом з Економічним університетом у місті Краків та малопольською школою державного управління м. Краків організовує міжнародне науково-педагогічне стажування із одночасною участю у міжнародній науково-практичній конференції для педагогічних і науково-педагогічних працівників вищих навчальних закладів I-IV рівні акредитації незалежно від форм  власності та підпорядуванння на базі Економічного Університету

Початок

31.12.2018 - 00:00

Кінець

“Європейська ліга професійного розвитку” разом з Економічним університетом у місті Краків та малопольською школою державного управління м. Краків організовує міжнародне науково-педагогічне стажування із одночасною участю у міжнародній науково-практичній конференції для педагогічних і науково-педагогічних працівників вищих навчальних закладів I-IV рівні акредитації незалежно від форм  власності та підпорядуванння на базі Економічного Університету у місті Краків, Польща за темою “Нові та інноваційні методи викладання”.

Дати проведення: 04 лютого – 22 лютого 2019 року.

Метою стажування є підвищення рівня теоретичної та практичної підготовки аспірантів, докторантів, наукових і науково-педагогічних працівників, опанування новітніми унікальними методами, набуття досвіду провадження науково-дослідної і викладацької діяльності, забезпечення інформаційного обміну та розширення наукових контактів.

Програма стажування складається з трьох модулів:

Модуль 1. Новітні та інноваційні методики викладання (дистанційний онлайн-курс та індивідуальна робота).

Модуль 2. Система вищої освіти в Польщі (дистанційний онлайн-курс та індивідуальна робота).

Модуль 3. Система вищої освіти у Європі (3-денний виїзний модуль).

Подача заявок на участь у стажуванні: до 31 грудня 2018 року.

Економічним Університетом у Кракові кожному учаснику стажування видається сертифікат про довготривале стажування терміном 108 годин.

Детальна інформація щодо участі та вартості стажування за тел.: +380633339152, або на сайті https://elpd.com.ua/stazhuvannya/

Детальна програма виїзного модулю і тематичний план стажування.

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy