Павло Пашко вітає Олександра Злотника з Днем Народження!

    Шановний Олександре Йосиповичу! Від усього колективу Університету вітаємо Вас з Днем народження і не перестаємо дякувати за подаровану музику до таких творів, як Гімн Академії податкової служби, Марш податкової міліції, Гімн Національного університету ДПС України та пісню «Податкова служба», які стали візитівкою нашого навчального закладу, який нині відзначає

Початок

Кінець

 

 

Шановний Олександре Йосиповичу!

Від усього колективу Університету вітаємо Вас з Днем народження і не перестаємо дякувати за подаровану музику до таких творів, як Гімн Академії податкової служби, Марш податкової міліції, Гімн Національного університету ДПС України та пісню «Податкова служба», які стали візитівкою нашого навчального закладу, який нині відзначає свій 100-річний ювілей!
Бути чудовою людиною та професіоналом своєї справи дано не кожному, але Ви – обранець долі. Весь Ваш життєвий шлях є прикладом сумлінного та високопрофесійного відношення до своїх громадянських і службових обов’язків, служіння Українському народу та його державі. Тож, зичимо Вам невичерпних сил, енергії та натхнення створювати нові музичні твори! Бажаємо успіхів у роботі та взаємопорозуміння у колективі, який маєте честь очолювати, як ректор Київської муніципальної академії музики імені Рейнгольда Глієра, уже понад 10 років.
Нехай у вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, а у справах – мудрість та виваженість. Нехай доля і надалі буде прихильною до Вас, даруючи радість життя, незрадливу удачу, вірних і надійних друзів!

Вітаємо!
З повагою
Ректор Павло Пашко

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy