Пам’яті Григорія Бондаренка

  14 лютого 2020 року пішов із життя Григорій Бондаренко - український політик, Заслужений економіст України, один із фундаторів Державної податкової адміністрації, Почесний працівник податкової служби та людина з Великої літери.  Народився 13 березня 1941 року у селі Мисайлівка, Богуславського району, Київської області. Закінчив Київський інститут народного господарства за спеціальністю

Початок

Кінець

 

14 лютого 2020 року пішов із життя Григорій Бондаренко – український політик, Заслужений економіст України, один із фундаторів Державної податкової адміністрації, Почесний працівник податкової служби та людина з Великої літери. 

Народився 13 березня 1941 року у селі Мисайлівка, Богуславського району, Київської області. Закінчив Київський інститут народного господарства за спеціальністю «Фінанси і кредит». З 1996 року по 2002 рік та з 2006 року по 2008 рік був заступником голови Державної податкової адміністрації України, а з 2006 року очолював ВГО «Асоціація ветеранів державної податкової служби України».

Завдяки наполегливій праці Григорія Бондаренка, було зроблено багато добрих справ, спрямованих на благо людей та розвиток податкової служби. За його підтримки був побудований храм Святителя Миколая Чудотворця, що знаходиться на території Університету державної фіскальної служби України. А за його добрі справи, служіння обраній справі та високий професіоналізм Григорій Бондаренко неодноразово був нагороджений значними нагородами. Зокрема, у січні 2020 року, ректор Університету державної фіскальної служби України Павло Пашко вручив йому Знак народної пошани за значний внесок у розвиток Ірпеня та університету.

Григорій Бондаренко захоплювався полюванням, букіністикою, колекціонуванням книг, марок та значків. Був чудовим чоловіком, зразковим батьком та хорошим дідусем.

Висловлюємо найщиріші співчуття родині померлого! Світла пам’ять!

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy