Привітання ректора Павла Пашка з Міжнародним днем студента

  Дорогі студенти! Щиро вітаю з Міжнародним днем студента! Зі святом, яке має особливе значення, адже об’єднує людей з усього світу, які уміють творчо мислити, ставлять перед собою сміливу мету та досягають її!  Незважаючи на те, що зараз навчання проходить в незвичних умовах, в режимі онлайн зв’язку, ви постійно доводите,

Початок

Кінець

 

Дорогі студенти!

Щиро вітаю з Міжнародним днем студента! Зі святом, яке має особливе значення, адже об’єднує людей з усього світу, які уміють творчо мислити, ставлять перед собою сміливу мету та досягають її! 

Незважаючи на те, що зараз навчання проходить в незвичних умовах, в режимі онлайн зв’язку, ви постійно доводите, що здатні пристосуватися до будь яких викликів долі, що наше майбутнє в надійних руках! Ви перемагаєте в конкурсах, змаганнях, маєте високі творчі та наукові здобутки, постійно вдосконалюєтесь та досягаєте нових вершин. 

Бажаю вам, дороге студентство, здоров’я, успіхів та активної життєвої позиції! Нехай набуті протягом студентських років знання стануть рушійною силою для щасливого майбутнього! А той оптимізм та енергія, які притаманні вам сьогодні, залишаються з вами протягом усього життя! 

З повагою

    Ректор Державного податкового університету Павло Пашко

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy