Привітання ректора Павла Пашка з Днем митника України!

Щиро вітаю Вас із професійним святом – Днем митника України! Митна служба є однією з найважливіших державних інституцій та вимагає всебічної мобілізації зусиль і професійних навичок кожного працівника, а злагоджена робота митників сприяє розвитку національної економіки та створює позитивний імідж держави у світі.  У цей день, дорогі митники, зичу вам

Початок

Кінець

Щиро вітаю Вас із професійним святом – Днем митника України! Митна служба є однією з найважливіших державних інституцій та вимагає всебічної мобілізації зусиль і професійних навичок кожного працівника, а злагоджена робота митників сприяє розвитку національної економіки та створює позитивний імідж держави у світі. 

У цей день, дорогі митники, зичу вам міцного здоров’я, благополуччя та миру. Будьте витривалими, наполегливими та досягайте кар’єрних вершин. Нехай у благородній справі служіння інтересам України вас завжди супроводжує успіх! 

Переконаний, що у подальшому лави Державної митної служби України неодноразово займатимуть випускники нашого навчального закладу, які професійно, сумлінно та чесно стоятимуть на варті економічних інтересів держави! 

З повагою

Ректор Павло ПАШКО

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy