Анкетування щодо стану задоволення бібліотекою інформаційних потреб

    Шановні колеги!  З метою визначення пріоритетних напрямків у роботі з користувачами та покращення якості бібліотечного обслуговування Наукова бібліотека Університету ДФС України проводить опитування серед контингенту дійсних та потенційних користувачів щодо стану задоволення бібліотекою інформаційних потреб та комфортності умов обслуговування. Просимо долучитися до процесів моніторингу читацької активності в нашому

Початок

Кінець

 
 
Шановні колеги! 

З метою визначення пріоритетних напрямків у роботі з користувачами та покращення якості бібліотечного обслуговування Наукова бібліотека Університету ДФС України проводить опитування серед контингенту дійсних та потенційних користувачів щодо стану задоволення бібліотекою інформаційних потреб та комфортності умов обслуговування.
Просимо долучитися до процесів моніторингу читацької активності в нашому університеті, зокрема, заповнити анкету читача, вказати, за бажанням, свої пропозиції до роботи бібліотеки.
 
Творімо сучасну бібліотеку разом!!!

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy