Всеукраїнський конкурс «Обличчя Чемпіонату Світу з повітряних зміїв 2020»

    В рамках підготовки до Чемпіонату Світу з повітряних зміїв 2020 року, у якому планується участь 51-ої країни, було оголошено Всеукраїнський конкурс «Обличчя Чемпіонату Світу з повітряних зміїв 2020» (серед дівчат віком від 16-19 років). Конкурс складається з 2 обов'язкових частин: 1. РЕЄСТРАЦІЯ. Здійснюється через заповнення реєстраційної онлайн-форми (анкети)

Початок

Кінець

 
 
В рамках підготовки до Чемпіонату Світу з повітряних зміїв 2020 року, у якому планується участь 51-ої країни, було оголошено Всеукраїнський конкурс «Обличчя Чемпіонату Світу з повітряних зміїв 2020» (серед дівчат віком від 16-19 років).

Конкурс складається з 2 обов’язкових частин:

1. РЕЄСТРАЦІЯ. Здійснюється через заповнення реєстраційної онлайн-форми (анкети) за посиланням: https://bit.ly/35Pza51 . Учасниця має відповідати визначеним критеріям (див. тут: https://telegra.ph/Kriterіi-vіdboru-11-27) та описати свою мотивацію для журі.

2. INSTAGRAM-БАТЛ https://telegra.ph/INSTAGRAM-BATL-narodne-Іnstagram-golosuvannya-11-27

         

   Конкурс триває до 12 січня 2020 року.

Офіційні правила та контакти для зв’язку опубліковані на офіційній фейсбук-сторінці Української Асоціації повітряних зміїв за посиланням: https://bit.ly/2pzUScx/

 
 
 
 

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy