Відбудеться Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності "Кримінальне право та кримінологія; кримінально-виконавче право"

                                                                                                                        Шановні колеги!  Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2017-2018 н.р.», від 10.10.2017 року №1364, запрошуємо прийняти участь у ІІ турі конкурсу, який відбудеться на базі Університету державної фіскальної служби України зі спеціальності «Кримінальне право

Початок

Кінець


                                                                                                                        Шановні колеги!

 Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2017-2018 н.р.», від 10.10.2017 року №1364, запрошуємо прийняти участь у ІІ турі конкурсу, який відбудеться на базі Університету державної фіскальної служби України зі спеціальності «Кримінальне право та кримінологія; кримінально-виконавче право».

Для участі у конкурсі необхідно до 15.02.2020 року надіслати роботи з вказаної спеціальності, які відповідатимуть вимогам Положення про проведення конкурсу, затвердженому МОН України від 18.04.2017 № 605, зареєстрованому у Міністерстві юстиції України 15.05.2017 за № 620/30488 на адресу Університету ДФС України.

Детальну інформацію про проведення конкурсу можна переглянути в додатках до листа та на офіційному сайті Міністерства освіти і науки України у розділі: «Нормативно-правова база».

З повагою, галузевий

 оргкомітет конкурсу

кафедра кримінального права та кримінології ННІП

Університету ДФС України

 

 Якщо виникнуть будь-які питання щодо участі у конкурсі звертайтесь:

 

Телефони:
0672453352 – заступник голови галузевої конкурсної комісії, к.ю.н., професор кафедри Дідківська Галина Василівна.
0660761501 – кафедра кримінального права та кримінології ННІП Університету ДФС України.

Електрона пошта: kriminal.kafedra@gmauil.com.

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy