Привітання з Днем студента!

  Дороге студентство! Щиро вітаю вас із Міжнародним днем студента! Ви – майбутнє нашої країни і гарант її всебічного розвитку. Завдяки вашій небайдужій життєвій позиції, активній участі у житті суспільства та ентузіазму у вирішенні будь-яких питань, відбуваються позитивні зрушення в державі. Ваша креативність, ідеї та погляди є основою розвитку майбутніх

Початок

Кінець

 

Дороге студентство!

Щиро вітаю вас із Міжнародним днем студента!

Ви – майбутнє нашої країни і гарант її всебічного розвитку. Завдяки вашій небайдужій життєвій позиції, активній участі у житті суспільства та ентузіазму у вирішенні будь-яких питань, відбуваються позитивні зрушення в державі. Ваша креативність, ідеї та погляди є основою розвитку майбутніх поколінь українців!

Студентські роки – це найяскравіший період у житті кожного. Бажаю, щоб він запам’ятався вам не тільки навчанням, а й захоплюючими студентськими буднями! Нехай будь-які справи будуть до снаги і приносять позитивний результат.

Хай ваш процес пізнання не завершується лише студентськими роками, завжди пізнавайте нове і цікаве, не залежно від віку і статусу! Бажаю кожному, хто навчається, невичерпної енергії, успіхів та натхнення втілювати в життя сміливі плани, бути здоровими, щасливими та такими ж активними і талановитими!

З повагою

     Ректор Павло Пашко!

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy