Конкурс відео від проєкту #ДІЄМО про запобігання корупції в українських громадах!

     Оголошуємо конкурс відео від проєкту #ДІЄМО про запобігання корупції в українських громадах! ✅ Яка мета ініціативи? Активізація молоді та громадян в #ОТГ, привернення уваги до теми корупції в освітніх і медичних закладах. ✅ Учасником/учасницею конкурсу можуть стати всі бажаючі жителі України віком від 12 років. Троє переможців отримають цінні подарунки: powerbank, жорсткий диск

Початок

Кінець

 

 

?? Оголошуємо конкурс відео від проєкту #ДІЄМО про запобігання корупції в українських громадах!?

✅ Яка мета ініціативи? Активізація молоді та громадян в #ОТГ, привернення уваги до теми корупції в освітніх і медичних закладах.

✅ Учасником/учасницею конкурсу можуть стати всі бажаючі жителі України віком від 12 років. Троє переможців отримають цінні подарунки: powerbank, жорсткий диск (SSD), термогорнятка. Також учасники конкурсу отримають брендовані блокноти та еко-сумки.

✅ Щоби взяти участь у конкурсі необхідно записати відеоролик, який би демонстрував, як можна зробити вашу громаду кращою через підвищення прозорості та ефективності в освіті та медицині.

✅ Якою є тематика відео? У фокусі конкурсу – теми підвищення прозорості та підзвітності влади в українських громадах:
? Бюджет ОТГ на освіту та/чи медицину: на що заплановано витратити і скільки.
? Як громадськість бере/чи може брати участь в плануванні бюджету вашої ОТГ.
? Система “Прозоро” і моя ОТГ. Що я дізнався подивившись закупівлі?
? Наглядові ради при школах та медичних закладах в нашій ОТГ.

✅ Відео можуть бути соціальною рекламою, репортажем, влогом, музичним кліпом абощо: ніяких обмежень щодо формату, стилю і наповненню немає.

✅ Рекомендований хронометраж від 1 до 5 хвилин.

✅ Бажаєте взяти участь? З 28 листопада по 20 грудня 2019 року (включно) необхідно зареєструвати свою роботу за посиланням: https://tinyurl.com/qwtzo7e

❓Маєш цікаву ідею, але не впевнений, чи відповідає вона заявленим темам? Не біда, надсилай опис відео та/чи ідеї у повідомленні на нашу офіційну фейсбук-сторінку «ДІЄМО» та отримай фідбек від команди конкурсу.

? ? Більше інформації про конкурс на Громадський Простірhttps://www.prostir.ua/…

? Виконавцем проєкту є Global Communities разом з партнерами-виконавцями проєкту ( Громадське партнерство “За прозорі місцеві бюджети”CASE Україна), які співпрацюють з 20 ОТГ протягом 2 років: надаючи навчання та підтримку громадянам, засобам масової інформації та органам місцевого самоврядування.

 
 

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy