Лекції:"Де шукати податкові ризики?"

 27 листопада о 10:00 відбудуться лекції - про податкові ризики.  Спікери: Андрій Поліщук та Андрій Зеленський. «Делойт» – це бренд, що об'єднує понад 260 тисяч фахівців незалежних фірм у більш ніж 150 країнах. Компанія була заснована більше 170 років тому в Англії, де народилася професія аудитора. Сьогодні фахівці компанії надають послуги

Початок

Кінець

 27 листопада о 10:00 відбудуться лекції – про податкові ризики. 

Спікери: Андрій Поліщук та Андрій Зеленський.

«Делойт» – це бренд, що об’єднує понад 260 тисяч фахівців незалежних фірм у більш ніж 150 країнах. Компанія була заснована більше 170 років тому в Англії, де народилася професія аудитора. Сьогодні фахівці компанії надають послуги в напрямах аудиту, консалтингу, фінансового консультування, управління ризиками, оподаткування та супутні послуги клієнтам державного і приватного сектору різних галузей економіки. До числа клієнтів «Делойт» входять близько чотирьохсот з п’ятисот найбільших компаній світу за щорічним рейтингом журналу «Fortune».

Завдяки глобальній мережі фірм-учасників «Делойт» відкриває своїм клієнтам можливості світового класу та надає високоякісні послуги, спрямовуючи свої зусилля на досягнення результатів, що мають значення.

Залежно від того, який напрям ти обереш, кожен департамент передбачає свою освітню програму:

Аудит – Літня школа «The Big Audit Theory»

Податково-юридичний консалтинг – Кейс-чемпіонат «Tax your Brains»  

Консалтинг – Літня програма стажування
Приєднуйся до нас на Facebook – @DeloitteUA, Спілкуйся з нашим Деталькою у Telegram – @DeloitteTalentBot та дізнавайся про можливості в Делойт першим.

До зустрічі 😉

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy