Розклад вебінарів Clarivate Analytics на березень 2021

Шановні науковці! Запрошуємо вас та ваших колег взяти участь у вебінарах, що заплановані на березень 2021 року! У березні чотири теми вебінарів також заплановані у двох повторах о 10:15 та о 16:15. Необхідна попередня реєстрація на кожний обраний вебінар окремо. Оберіть зручний час, перейдіть за відповідним посиланням, натисніть слово Register,

Початок

Кінець

Шановні науковці!

Запрошуємо вас та ваших колег взяти участь у вебінарах, що заплановані на березень 2021 року!

У березні чотири теми вебінарів також заплановані у двох повторах о 10:15 та о 16:15.

Необхідна попередня реєстрація на кожний обраний вебінар окремо. Оберіть зручний час, перейдіть за відповідним посиланням, натисніть слово Register, заповніть анкету. Ваші запитання залишені при реєстрації не залишаться без відповіді під час заходу.

За добу та за годину до вебінару надійдуть листи нагадування з гіперпосиланням для підключення.

Розпочніть підключення не раніше ніж за 5–10 хвилин до початку відповідного вебінару. За умови прослуховування більше 90 % основного часу вебінару, за три дні по закінченню надсилається електронний сертифікат учасника.

Всі заходи безкоштовні, українською, на платформі WEBEX, тривалість одна година. Зверніть увагу, що WEBEX не підтримує операційну систему ХР та чутливий до версій браузерів. Проконсультуйтеся з системним адміністратором вашої установи про можливість підключення до початку занять.

9 березня 2021 Тема: Можливості ресурсів Clarivate для успішної грантової заявки

Тези: Джерела Інформації про грантову підтримку у Web of Science Core Collection. Пошук і аналіз літератури, видань, майбутніх партнерів, джерел фінансування, оцінка власних шансів за допомогою бази. Аналіз ефективності співпраці за допомогою аналітичної системи InCites. Процедури та особливості оцінювання грантових заявок і на що варто звернути увагу при написанні проекту.

Реєстрація:

10:15–11:15   https://bit.ly/3qgCtf7

16:15–17:15   https://bit.ly/3jFSoB8

10 березня 2021 Тема:Хижацькі видання: розпізнати і не припуститися помилки

Тези: Важливим етапом наукової діяльності є оприлюднення отриманих даних. З появою електронних видань, відкритого доступу, створення видання технічні аспекти не є досить складними. В деяких країнах формалізуються вимоги до видань в яких мають бути оприлюднені результати що виносяться на захист або отримання наукових звань. Мета цього – краще представлення світовій науковій спільності здобутків наших науковців. Проте часто через довірливість або відсутність досвіду, науковці як молоді так і поважного наукового віку стають жертвою хижацьких видань, які з’явилися у відповідь та вимоги ринку, не є майданчиками для обміну досвідом, а часто є або піратськими копіями знаних видань, або намагаються під них мімікрувати. Публікація в хижацьких виданнях це втрата результатів, часу, грошей і найголовніше репутації.

Реєстрація:

10:15–11:15   https://bit.ly/3jFKibT

16:15–17:15   https://bit.ly/3qfT82n

11 березня 2021 Тема: Оцінка здобутків і співпраці установ за даними Web of Science Core Collection та InCites

Тези: Складнощі та шляхи подолання пошуку і аналізу публікацій установи. Критерії ефективності співпраці. Визначення лідерів та розробка стратегії розвитку. Створення та підтримання в актуальному стані профілю установи. Пошук партнерів для виконання проектів. Відповіді на ваші запитання.

Реєстрація:

10:15–11:15   https://bit.ly/3qcXVla

16:15–17:15   https://bit.ly/2LDkMa4

 – в рамках щомісячних вебінарів кожного другого четверга серії «Clarivate науковцям» або місце зустрічі змінити неможна

12 березня 2021

Тема: Journal Citation Reports

Тези: Для видань, що індексуються у Science Citation Index Expanded Social Science Citation Index за даними Web of Science Core Collection розраховується імпакт-фактор – показник впливовості видання. Формула, які є варіації, що таке квартиль для чого (не) варто застосовувати. Як перевірити імпакт-фактор та індексацію журналу у Web of Science Core Collection. Видання відкритого доступу і де можна опублікувати безкоштовно. Journal Citation Reports – це колекція видань з імпакт-фактором, що дозволяє аналіз видань певної предметної галузі і окремого журналу, порівняння та збереження списку обраних видань. Відповіді на ваші запитання.

Реєстрація:

10:15–11:15   https://bit.ly/3penyAE

16:15–17:15   https://bit.ly/3d5YZnh

Записи вибраних вебінарів на YouTube-каналі

https://www.youtube.com/channel/UCSMJ679M7c78lYA5eu41jYg

Детальна інформація на сайті Наукової бібліотеки http://library.nusta.edu.ua/

 

 

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy