УВАГА! 6 і 8 квітня відбудуться тренінги щодо запуску кейс-клубів

  Запрошуємо всіх охочих взяти участь у тренінгах щодо запуску кейс-клубів в університетах України та розвитку кейс-освіти в Україні, які проходять у рамках проєкту USAID Ukraine «Економічна підтримка Східної України». Тренінги відбудуться 6 і 8 квітня о 16:00. Під час тренінгу слухачі дізнаються, зокрема, про кейс-освіту, набудуть практичні навички з

Початок

Кінець

 

Запрошуємо всіх охочих взяти участь у тренінгах щодо запуску кейс-клубів в університетах України та розвитку кейс-освіти в Україні, які проходять у рамках проєкту USAID Ukraine «Економічна підтримка Східної України». Тренінги відбудуться 6 і 8 квітня о 16:00.

Під час тренінгу слухачі дізнаються, зокрема, про кейс-освіту, набудуть практичні навички з питань створення кейсів та їх презентації на комунікативних заходах, а кожен учасник зможе поставити запитання спеціалістам.

Для того, щоб взяти участь в тренінгу перейдіть за посиланням.

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy