Університет вітає з Днем знань та початком нового навчального року!

Шановні першокурсники, викладачі, студенти та курсанти Університету державної фіскальної служби України, щиро вітаємо вас з Днем знань та з початком 2019-2020 навчального року! Нехай він буде яскравим та захоплюючим! Для першокурсників цей день особливий, урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий, але водночас нелегкий час пізнання, час

Початок

Кінець

Шановні першокурсники, викладачі, студенти та курсанти Університету державної фіскальної служби України, щиро вітаємо вас з Днем знань та з початком 2019-2020 навчального року! Нехай він буде яскравим та захоплюючим!

Для першокурсників цей день особливий, урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий, але водночас нелегкий час пізнання, час нових звершень і час самостійного життя. І їхнім головним завданням є здобуття омріяного фаху! Формування себе, як патріотично налаштованої особистості, яка творчо мислить і прагне пізнавати незвідане! Яка спроможна поставити перед собою недосяжну мету і неодмінно досягнути її.

Шановні першокурсники, від сьогодні – ви повноправні члени нашої великої і дружної університетської родини!!! Пам’ятайте,  навчання – це прихований скарб, це світ знань про людей та їх оточення. Вчіться, щоб знати, діяти, жити. Досягайте високих результатів у навчанні та завжди будьте активними у громадському житті.

Також, сьогоднішнє свято знаменує нові здобутки і важливі дослідження і для наших викладачів та науковців! Які покликані ділитися своїми знаннями та досвідом з молодим поколінням, відкривати нові горизонти, бути мудрими і наполегливими! І лише разом ми зможемо забезпечити якісну освіту студентам, підвищити їхній інтерес до навчання і вибору майбутньої професії та виховати справжніх патріотів нашої країни.

Тож, нехай же цьогорічний День знань буде сонячним та принесе добробут у кожну родину нашої України!

Зі святом, з Днем знань!

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy