Лекція на тему: "Тактика використання спеціальних знань у кримінальному судочинстві"

  Цікавишся криміналістикою? Можливо, одним із твоїх улюблених серіалів є "Декстер", "Як запобігти покаранню за вбивство" або "Мислити як злочинець"? А ти знав, що судова експертиза - це ключ до розгадки багатьох таємниць, що виникають при виявленні та розслідуванні злочинів? Пропонуємо тобі відвідати лекцію головного судового експерта Київського науково-дослідного експертно-криміналістичного

Початок

08.10.2018 - 14:30

Кінець

 

Цікавишся криміналістикою? Можливо, одним із твоїх улюблених серіалів є “Декстер”, “Як запобігти покаранню за вбивство” або “Мислити як злочинець”? А ти знав, що судова експертиза – це ключ до розгадки багатьох таємниць, що виникають при виявленні та розслідуванні злочинів? Пропонуємо тобі відвідати лекцію головного судового експерта Київського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України на тему: “Тактика використання спеціальних знань у кримінальному судочинстві”. Ти дізнаєшся про процесуальний порядок призначення та проведення судових експертиз та зможеш отримати змістовні відповіді на запитання практичного характеру. Лекція відбудеться 8 жовтня о 14:30 в конференц-комплексі УДФСУ. Чекаємо на тебе! 

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy