Відбудеться День відкритих дверей в режимі онлайн!

Шановні вступники! Запрошуємо вас на День відкритих дверей в режимі ОНЛАЙН, який відбудеться 13 березня 2021 року з 10:00!  Щоб стати гостем, учасником, а в подальшому і студентом найкращого закладу вищої освіти варто вже зараз почати здійснювати перші кроки до втілення мрій! 13 березня під час відеоконференції кожен зможе почути

Початок

Кінець

Шановні вступники!

Запрошуємо вас на День відкритих дверей в режимі ОНЛАЙН, який відбудеться 13 березня 2021 року з 10:00! 

Щоб стати гостем, учасником, а в подальшому і студентом найкращого закладу вищої освіти варто вже зараз почати здійснювати перші кроки до втілення мрій! 13 березня під час відеоконференції кожен зможе почути відповіді на питання, які виникають при вступі, а також розставити пріоритети вибору, ознайомившись з перевагами Університету! 

Варто зазначити, що спеціальним гостем онлайн зустрічі буде Перший заступник Голови Державної аудиторської служби України Галина Вашека.

Для участі варто лише попередньо зареєструватись!

Зареєструватись

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy