Вітаємо з днем працівників видавництв, поліграфії і книгорозповсюдження

      Щиро вітаємо колектив Видавничо-поліграфічного центру Університету фіскальної служби України та всіх, хто причетний до цієї суспільно необхідної справи, з професійним святом – Днем працівників видавництв, поліграфії  і книгорозповсюдження.     На всіх етапах свого розвитку друкарська справа завжди слугувала інтересам людини. Відтворена думка, слово на папері, як засіб

Початок

Кінець

 
 
 
Щиро вітаємо колектив Видавничо-поліграфічного центру Університету фіскальної служби України та всіх, хто причетний до цієї суспільно необхідної справи, з професійним святом – Днем працівників видавництв, поліграфії  і книгорозповсюдження. 
 
 На всіх етапах свого розвитку друкарська справа завжди слугувала інтересам людини. Відтворена думка, слово на папері, як засіб спілкування з читачем, набуває величезної ваги в нинішніх умовах. Праця поліграфіста і видавця, книгорозповсюджувача в університеті дозволяє реалізувати творчий потенціал науковців та викладачів у забепеченні навчального процесу студентів та курсантів. 
 
 Сердечно вітаємо усіх працівників друкарні з професійним святом! Бажаємо вам міцного здоров’я, творчого натхнення, успіхів у реалізації всіх задумів, миру та злагоди. Дякуємо вам за надійну підтримку і розуміння у професійній сфері.

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy