Вітаємо з професійним святом – Днем працівників освіти

Шановні працівники освіти! Університет державної фіскальної служби України  щиро вітає вас з професійним святом! Прийміть щиру вдячність за самовіддану працю, за великий талант та покликання сіяти мудрість і знання. Ви ті, кому молодь зобов’язана своїми життєвими і професійними перемогами. Роботу, яку ви виконуєте, важко переоцінити, адже саме від вас залежить

Початок

Кінець

Шановні працівники освіти! Університет державної фіскальної служби України  щиро вітає вас з професійним святом!

Прийміть щиру вдячність за самовіддану працю, за великий талант та покликання сіяти мудрість і знання. Ви ті, кому молодь зобов’язана своїми життєвими і професійними перемогами. Роботу, яку ви виконуєте, важко переоцінити, адже саме від вас залежить світогляд нашого молодого покоління. А, отже, ви відповідаєте за те, яким буде майбутнє нашої держави.

Бажаємо вам натхнення, мудрості і терпіння в нелегкій справі навчання та виховання підростаючого покоління – майбутнього нашої Батьківщини.

          Нехай ваш професійний шлях буде осяяний успіхом!

Зі святом!

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy