В УДФСУ обговорять особливості публікації наукових статей в Scopus та Web of Science

В Університеті державної фіскальної служби України відбудеться семінар від компанії "Наукові публікації" на тему "Головні метрики сучасної науки та проблематика самостійної публікації". Мета заходу - презентація та обговорення головних наукометричних показників у міжнародних базах даних Scopus і Web of Science та проблем, що виникають в процесі підготовки самостійної публікації та засобів

Початок

Кінець

В Університеті державної фіскальної служби України відбудеться семінар від компанії “Наукові публікації” на тему “Головні метрики сучасної науки та проблематика самостійної публікації”. Мета заходу – презентація та обговорення головних наукометричних показників у міжнародних базах даних Scopus і Web of Science та проблем, що виникають в процесі підготовки самостійної публікації та засобів їх подолання.

Спікер: спеціаліст науково-навчального центру компанії “Наукові публікації – Publ.Science” Єлизавета Батаєва 

Дата проведення: 11 лютого 2021 року

Час проведення: 11:00

Місце проведення: Конферен-комплекс УДФСУ

Запрошуємо усіх бажаючих!

 

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy