В Україні розпочалася реєстрація на ЗНО-2020

  Сьогодні в Україні стартувала реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні. І вже очікуються понад 346 тисяч учасників тестування. Це і випускники шкіл, і учні (слухачі, студенти) закладів професійної (професійно-технічної), вищої освіти. Також, у тестуваннях зможуть взяти участь випускники закладів загальної та вищої освіти минулих років. Абітурієнти матимуть можливість скласти

Початок

Кінець

 

Сьогодні в Україні стартувала реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні. І вже очікуються понад 346 тисяч учасників тестування. Це і випускники шкіл, і учні (слухачі, студенти) закладів професійної (професійно-технічної), вищої освіти.

Також, у тестуваннях зможуть взяти участь випускники закладів загальної та вищої освіти минулих років.

Абітурієнти матимуть можливість скласти тестування щонайбільше з 4 навчальних предметів. Загалом ЗНО проводиться з 11 навчальних предметів.

На запит учасників завдання сертифікаційних робіт з 6 навчальних предметів перекладатимуться кримськотатарською, молдовською, польською, російською, румунською та угорською мовами.

Реєстрація

Випускники шкіл, студенти професійно-технічних закладів і коледжів реєструватимуться на проходження ЗНО у своєму закладі освіти.

Реєстрація для участі в додатковій сесії

Цьогоріч додаткову сесію буде проведено з 25 червня до 17 липня.

Знайти більше інформації та зареєструватися можна, перейшовши за посиланням:

http://testportal.gov.ua/reyestratsiya-na-zno-start-3-lyutogo/

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy