Другий семестр в Університеті розпочнеться у дистанційному форматі

Для недопущення поширення COVID-19 та з метою забезпечення безперервності освітнього процесу в Університеті всі здобувачі освіти до 28 лютого 2021 навчатимуться дистанційно. Відповідне рішення було прийнято керівництвом навчального закладу. Що це означає? - Освітній процес для здобувачів вищої освіти денної і заочної форм навчання з 18.01.2021 до 28.02.2021 відбуватиметься дистанційно.

Початок

Кінець

Для недопущення поширення COVID-19 та з метою забезпечення безперервності освітнього процесу в Університеті всі здобувачі освіти до 28 лютого 2021 навчатимуться дистанційно. Відповідне рішення було прийнято керівництвом навчального закладу.

Що це означає?

– Освітній процес для здобувачів вищої освіти денної і заочної форм навчання з 18.01.2021 до 28.02.2021 відбуватиметься дистанційно.
– Атестацію здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня буде проведено в дистанційній формі у строки визначені графіком освітнього процесу.

У якій формі буде проходити навчання з березня – залежить від епідеміологічної ситуації в країні.

Слідкуйте за новинами на офіційному сайті Університету.

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy