З 15 березня Університет змінює формат навчання

Університет державної фіскальної служби України (УДФСУ) з 15 березня 2021 року переходить на дистанційну форму навчання. Таке рішення було рекомендовано Тимчасовою протиепідеміологічною комісією УДФСУ та прийняте адміністрацією університету з метою мінімізації контактів між учасниками навчального процесу та збереження якості освітніх послуг на належному рівні. З урахуванням цього, всі Навчально-наукові інститути

Початок

Кінець

Університет державної фіскальної служби України (УДФСУ) з 15 березня 2021 року переходить на дистанційну форму навчання. Таке рішення було рекомендовано Тимчасовою протиепідеміологічною комісією УДФСУ та прийняте адміністрацією університету з метою мінімізації контактів між учасниками навчального процесу та збереження якості освітніх послуг на належному рівні.

З урахуванням цього, всі Навчально-наукові інститути університету протягом двох тижнів навчатимуться дистанційно, за винятком курсантів Факультету підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції – вони продовжують навчання у змішаному форматі.

Зауважимо, що особливості проходження служби (навчання) на Факультеті підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції, не дають можливості в такий короткий термін звільнити всіх з розташування, як студентів. Підкреслимо, що тенденція захворюваності на Факультеті дає можливість в штатному режимі організувати короткострокову відпустку для курсантів протягом наступного тижня. Отже, орієнтовне відбуття курсантів відбудеться до кінця наступного тижня. Про це додатково буде повідомлено на сайті університету.

Бережіть себе та пам’ятайте, що такі заходи в університеті спрямовані на збереження вашого здоров’я!

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy