Привітання ректора Павла Пашка з Новим роком та Різдвом Христовим!

  Дорогі колеги, студенти, друзі! Від усього колективу Університету державної фіскальної служби України вітаю вас з Новим Роком та Різдвом Христовим! З новими можливостями та новими починаннями!Нехай прийдешній рік буде сповнений радістю та добром, а Різдво Христове наповнить серце світлою надією та вірою у краще! Сподіваюся, що 2021 рік принесе менше

Початок

Кінець

 

Дорогі колеги, студенти, друзі!

Від усього колективу Університету державної фіскальної служби України вітаю вас з Новим Роком та Різдвом Христовим! З новими можливостями та новими починаннями!Нехай прийдешній рік буде сповнений радістю та добром, а Різдво Христове наповнить серце світлою надією та вірою у краще! Сподіваюся, що 2021 рік принесе менше складних випробувань, а більше щасливих подій, відкриє нові перспективи та буде багатим на професійні перемоги.  Бажаю, щоб ваші мрії та плани збувалися, здоров’я було міцним, а доля – прихильною. Зичу вам родинного благополуччя, миру та злагоди! Нехай у всіх розпочатих справах на вас неодмінно чекає успіх!
З повагою
Ректов Павло Пашко

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy