Увага! Щодо створення безпечних умов організації освітнього процесу у 2020/2021 навчальному році

    Шановні колеги, викладачі та студенти! У зв’язку з епідеміологічною ситуацією в Україні, з метою запобігання поширення коронавірусної хвороби (COVID-19)  та створення безпечних умов освітнього процесу в новому начальному році Міністерство освіти і науки України підготувало Рекомендований алгоритм дій керівника вищої освіти, фахової передвищої освіти у разі виявлення у

Початок

Кінець

 

 

Шановні колеги, викладачі та студенти! У зв’язку з епідеміологічною ситуацією в Україні, з метою запобігання поширення коронавірусної хвороби (COVID-19)  та створення безпечних умов освітнього процесу в новому начальному році Міністерство освіти і науки України підготувало Рекомендований алгоритм дій керівника вищої освіти, фахової передвищої освіти у разі виявлення у здобувача освіти, викладача та/або працівника закладу вищої освіти, фахової передвищої освіти ознак гострого респіраторного захворювання (Лист Міністерства освіти і науки України від 31.08.2020 №1/9-493).

Просимо ознайомитись та враховувати зазначені нижче рекомендації, а також дотримуватися їх для створення безпечних умов організації освітнього процесу у 2020/2021 навчальному році!

Дотримуйтесь безпечної дистанції, одягайте маски та обробляйте руки дезінфікуючими засобами! Бережіть себе та оточуючих і будьте здорові!

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy