Університет запрошує! 31 жовтня День відкритих дверей

             Університет державної фіскальної служби України запрошує на День відкритих дверей! Щоб стати гостем, учасником, а в подальшому і студентом найкращого закладу вищої освіти варто вже зараз почати здійснювати перші кроки до втілення мрій! 31 жовтня з 10.00 під час відеоконференції кожен зможе почути відповіді

Початок

Кінець

             Університет державної фіскальної служби України запрошує на День відкритих дверей! Щоб стати гостем, учасником, а в подальшому і студентом найкращого закладу вищої освіти варто вже зараз почати здійснювати перші кроки до втілення мрій! 31 жовтня з 10.00 під час відеоконференції кожен зможе почути відповіді на питання, які виникають при вступі; розставити пріорітети вибору, ознайомившись з перевагами Університету! З 10.30 Навчально-наукові інститути та Факультет поринуть разом з вами у цікаві екскурси світом сучасного фахівця. Для участі варто лише попередньо зареєструватись!
 

Програма Робочі платформи 31 жовтня

Онлайн реєстрація

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми використовуємо файли cookie, щоб Вам було зручніше використовувати сайт Університету державної фіскальної служби України. Продовжуючи користуватися цим веб-сайтом, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.
Прийняти
Privacy Policy