Головна редакторка видання «Ірпінський вісник» Юлія Бережко-Камінська в гостях у студентів журналістів УДФСУ

Головна редакторка видання «Ірпінський вісник» Юлія Бережко-Камінська в гостях у студентів журналістів УДФСУ

Студенти журналісти Університету державної фіскальної служби України 8 вересня 2017 р. мали нагоду поспілкуватися з головною редакторкою видання «Ірпінський вісник» Юлією Бережко-Камінською.

Журналістка, яка пройшла шлях від кореспондентки до головної редакторки газети, підготувала майстер-клас для майбутніх журналістів. Практичні навички – це основне в роботі журналіста. Лише на практиці, спілкуючись з людьми і відшліфовуючи майстерність слова, можна досягнути успіху у професії.

Пані Юлія продемонструвала студентам друковані примірники «Ірпінського віснику» за різні періоди і на прикладі власної роботи і діяльності колег поділилася секретами, з чого складаються журналістські будні. Уявлення про популярну професію у молодих студентів журналістів не завжди збігаються з реальністю. Гостя попередила юних журналістів, що обрана професія – це наполегливий і скрупульозний труд. Але якщо фахівець добре знає свою роботу, технологію виробництва всіх етапів видання і працює у злагодженому колективі, то винагорода у якості задоволення від улюбленої роботи неминучі. Адже журналістика – це група крові! Якщо працювати за покликанням душі і серця, то і якість роботи буде на найвищому рівні.

Молоді журналісти із задоволення переймають досвід своїх старших колег і наставників. Журналістика – професія, яка вимагає досвіду і практики. Студенти неймовірно вдячні за те, що отримують цінні поради від практикуючих журналістів. І з великим задоволенням очікують Юлію Бережко-Камінську з новими майстер-класами в УДФСУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *