Визначено переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Інвестування»

Визначено переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Інвестування»

15 лютого 2018 року в Навчально-науковому інституті фінансів, банківської справи Університету ДФС України відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Інвестування» серед студентів ІІІ-V курсів.

Організатором та відповідальною за проведення І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади була кафедра фінансових ринків на чолі з д.е.н., професором, Заслуженим діячем науки і техніки України, завідувачем кафедри – Світланою Василівною Онишко.

До складу організаційного комітету з проведення І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Інвестування» увійшли: д.е.н., професор, завідувач кафедри фінансових ринків Онишко С. В., д.е.н., профессор кафедри фінансових ринків Коваленко Ю. М., д.е.н., профессор кафедри фінансових ринків Олешко А. А., старший викладач кафедри фінансових ринків Венгуренко Т. Г. та старший викладач кафедри фінансових ринків Калита Т. А.

В олімпіаді взяли участь 19 студентів Навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи.

З привітальним словом і побажанням успіху та перемоги до студентів звернулася д.е.н., професор кафедри фінансових ринків Юлія Михайлівна Коваленко.

Учасники повинні були вирішити конкурсне завдання, яке включало 3 блоки: І – тестовий (20 тестів), ІІ – теоретичний (творче запитання) та ІІІ – розрахунковий (2 задачі). Максимальна кількість балів, яку могли отримати студенти – 100 балів.

За результатами І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Інвестування» перемогу в олімпіаді здобули:

Секція «Бакалаври»:

І місце – Ленкевич Олена Валентинівна (група ФБПп-14-6, 4-й курс);

ІІ місце – Дудник Лілія Романівна (група ФБД-15-4, 3-й курс);

ІІІ місце – Каширіна Лілія Юріївна (група ФБП-15-6, 3-й курс).

Секція «Магістри»:

І місце – Черньонков Олександр Юрійович (група ФМД-17-1, 5-й курс).

Переможці набули права представляти наш Університет у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Інвестування», що відбудеться 19-20 квітня 2018 року на базі Одеської державної академії будівництва та архітектури.

Вітаємо учасників та бажаємо успіхів переможцям у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Інвестування»!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *