І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни “Фінансовий менеджмент”

І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни “Фінансовий менеджмент”

20 лютого 2018 року відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни “Фінансовий менеджмент”. У заході взяли участь 33 студенти 5 курсу. Уже традиційно конкурсні завдання передбачали наявність теоретичних знань та практичних навичок з вказаної дисципліни і містили тестові завдання та  задачі.

І місце зайняв Черньоннов О.Ю. (гр. ФМД-17-1); ІІ – Фадєєва О.В. (гр. ФМСБ-17-1); ІІІ місце розділили Когденко Є.В. (гр. ФМА-17-1) і Нестерчук Т.А. (гр. ФМСБ-17-1).

Для участі в ІІ етапі Олімпіади від одного вищого навчального закладу запрошуються по 3 переможці І етапу (виключно студенти 5 курсу освітньо-кваліфікаційного рівня «спеціаліст» або «магістр»). Учасникам будуть запропоновані тестові завдання та задачі з названої дисципліни. Переможці Олімпіади затверджуються наказом Міністерства освіти і науки України  та нагороджуються відповідними дипломами.

Звіт про результати проведення І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Фінансовий менеджмент»

Вітаємо переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни “Фінансовий менеджмент” та бажаємо подальших успіхів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *