Урочисте вручення дипломів випускникам-магістрам 2018 року Навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи

Урочисте вручення дипломів випускникам-магістрам 2018 року Навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи

22 лютого 2018 року в Університеті ДФС України в урочистій атмосфері відбулося вручення дипломів випускникам магістратури Навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи.

Багато теплих слів і побажань випускникам вишу було висловлено шановними гостями урочистої церемонії вручення дипломів, зокрема ректор, д.е.н., професор Павло Володимирович Пашко зазначив, що наші випускники є показником плідної праці всіх науково-педагогічних працівників, вони є втіленням мрій про компетентного випускника Університету. А також додав, що наша Alma-mater завжди чекає своїх випускників на зустрічі, яка проходить кожної першої суботи червня.

Студентів-випускників з їх урочистою подією в житті привітав директор Навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи, д.е.н., професор Михайло Олександрович Кужелєв та побажав стати успішними людьми, цікавого, насиченого життя, мудрих і далекоглядних рішень, високих професійних досягнень. «Нехай ті документи, які ви отримаєте сьогодні на випуску, будуть тими зірками-дороговказами, які вестимуть вас по життю», – підкреслив Михайло Олександрович.

З поміж 252 цьогорічних випускників магістратури спеціальності «Фінанси та кредит» денної та заочної форми навчання, 48 осіб отримали дипломи з відзнакою.

Святкову атмосферу заходу підтримувала концертна програма, підготовлена під керівництвом директора ЦТРВС «Сузір’я» М.Б. Дикої і художнього керівника та хормейстера, заслуженого працівника культури України Н.І. Чуприни.

Диплом Університету ДФС України – шлях до успішної кар’єри! Це щороку доводять наші випускники, які по завершенню навчання працюють в державних органах, в сфері ринкової економіки та науковій сфері. Всі сили, знання та професіоналізм науково-педагогічних працівників спрямовані на те, щоб їх випускники були найкращими фахівцями своєї справи.

Вітаємо учасників урочистостей та бажаємо випускникам творчої наснаги та подальшого розширення горизонтів наукової та професійної діяльності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *