Урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам Навчально-наукового інституту економіки, оподаткування та митної справи і Навчально-наукового інституту інформаційних технологій та менеджменту

Урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам Навчально-наукового інституту економіки, оподаткування та митної справи і Навчально-наукового інституту інформаційних технологій та менеджменту

28 лютого в Університеті ДФС України відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам-магістрам Університету ДФС України.

Багато теплих слів і побажань випускникам університету було висловлено шановними гостями урочистої церемонії вручення дипломів, серед яких голова Асоціації платників податків Г.Ш. Катамадзе; директор проекту GIZ пані доктор Анке Шольц; президент IFA Ukraine П.В. Ходаківський; директор департаменту охорони державної таємниці, технічного та криптонічного захисту інформації ДФС України В.І. Гвоздінський та заступник директора департаменту кадрової політики та роботи з персоналом ДФС України О.І. Старухіна.

До привітань також долучилися ректор Університету ДФС України П.В. Пашко; директор ННІ економіки, оподаткування та митної справи К.І. Швабій та директор ННІ інформаційних технологій та менеджменту С.П. Ріппа.

Після напружених державних іспитів, захисту магістерських робіт випускники Навчально-науковий інститут інформаційних технологій та менеджменту в урочистій атмосфері під оплески колег, рідних та викладачів отримали 19 дипломів, із них – 6 з відзнакою. Відповідно випускники Навчально-науковий інститут економіки, оподаткування та митної справи отримали 133 дипломи, із них – 13 з відзнакою.

Ця визначна подія запам’ятається всім на довгий час. Студенти отримали омріяні дипломи, відбулося остаточне підбиття підсумків роботи викладачів та студентів, урочисте оприлюднення результатів їхньої спільної плідної праці. Теплі привітання, радість та хвилювання випускників, позитивні емоції всіх присутніх створювали піднесену атмосферу урочистості.

Бажаємо випускникам творчої наснаги та подальшого розширення горизонтів наукової та професійної діяльності!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *