Міжнародна зустріч студентів Університету з Доктором, Ph.D Діаною Спулбер

14 березня 2018 року в рамках декади ННІ фінансів, банківської справи УДФСУ кафедрою менеджменту проведено лекцію-зустріч з Доктором, Ph.D Університету Генуї (Італія), керівником проектної групи Університету Діаною Спулбер на тему: Європейська соціальна модель». Пані Діана має великий професійний досвід та протягом п’яти років очолювала великий проект Європейської комісії з розвитку Університетів «третього віку» західної та східної Європи, який продовжує працювати й до тепер.

На зустрічі порушувалися актуальні питання соціальної моделі Європейських країн, питання особливостей вищої освіти в Італії та можливості студентської молоді реалізовувати амбітні плани й особисті цілі в Україні та за її межами. Ключовим аспектом, на якому акцентувалася увага шанованого товариства полягала в тому, щоб студентська молодь України мала можливість навчатися, вивчати позитивний досвід західних і східних країн Євросоюзу, а потім повертатися до України й реалізовувати свої знання й потенціал на теренах нашої держави.

Зарубіжна колега відзначила високий рівень професійної підготовки наших студентів й побажала їм успіхів у навчанні, перспективних проектах, постійного саморозвитку протягом життя.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *