Навчально-виховний круглий стіл на тему «Формування культурно-освітнього середовища ВНЗ»

Навчально-виховний круглий стіл на тему «Формування культурно-освітнього середовища ВНЗ»

21 березня 2018 року в стінах Університет державної фіскальної служби України – УДФСУ з нагоди 22-ї річниці Навчально – науковий інститут фінансів, банківської справи УДФСУ відбувся навчально-виховний круглий стіл на тему «Формування культурно-освітнього середовища ВНЗ», організатором  якого стали кафедра менеджменту, науковий клуб «Менеджер та Ірпінський державний коледж економіки та права.

 З вітальним словом до учасників круглого столу (студенти Університету та Коледжу) звернулися заступник завідувача кафедри менеджменту з наукової роботи, к.пед.н.. доцент Грушева Алла Андріївна, заступник директора Ірпінського державного коледжу економіки та права з навчальної роботи Пустова Олена Олександрівна.

Ключовими аспектами заходу були питання: синергетичного ефекту формування професійної культури; навичок раціонального використання часу, виховання почуття високої відповідальності за особисту діяльність і життєдіяльність.

Спікером заходу виступила в.о. голови студентського профкому ННІ ФБС Бережна Анна, яка провела для студентів Університету та Коледжу міні-тренінг з «тайм-менеджменту».

На заході панувала відкрита атмосфера обміну думками, досить неординарними і полярними щодо розуміння професійної культури, механізмів її формування в освітньому середовищі вищих навчальних закладів, цінності часу, як найбільш дефіцитного ресурсу. Якщо ним не керувати, то й все інше також залишиться некерованим. Бурхлива полеміка яка панувала на заході доводить, що порушена тема є цікавою для студентської молоді університету та коледжу.

За активнуучасть у навчально-виховному заході вручено подяки: спікеру – Бережній Анні, студентці Університету; Коляді Ользі, Фещенко Насті, Грабар Аліні, Федорченко Каті, Руденко Нікіті – студентам Ірпінського державного коледжу економіки та права і висловлено подяку за позитивні емоції й  бурхливі дискусії усім часникам круглого столу та учасникам оргкомітету з побажаннями подальших спільних комунікацій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *