Олімпіада «Кращий знавець предметів кафедри фінансового права»

Олімпіада «Кращий знавець предметів кафедри фінансового права»

Кафедра фінансового права Навчально-наукового інституту права Національного університету державної фіскальної служби України 13 лютого 2018 року провела олімпіаду «Кращий знавець предметів кафедри фінансового права». Організаторами заходу були: завідувач кафедри фінансового права, д.ю.н., професор – Касьяненко Л. М., заступник завідувача кафедри з наукової роботи, старший викладач – Забучинська Т. В.; відповідальний за наукову роботу студентів і курсантів кафедри фінансового права, к.ю.н., доцент, с.н.с. – Сластьоненко О. О. та доцент кафедри фінансового права, к.ю.н., доцент – Шакірова О. В.

В олімпіаді прийняли участь студенти ІІІ–ІV курсу Навчально-наукового інституту права в кількості 85 чоловік. Завдання складалися з таких дисциплін: «Фінансове право», «Митне право», «Податкове право», «Правові основи здійснення фінансового контролю» та «Банківське право». За результатами перевірки було визнано переможців.

Кращими знавцями предметів кафедри фінансового права стали:

Перше місце зайняли –  Виноградова Д. С. та Світлична А. С.

Друге місце:

Герус Н. В.

Карпюк І. С.

Погребицький Д. Ю.

Ременюк А. В.

Сливка А. В.

Третє місце розділили:

Бичок Т. П.

Гнатик Н. І.

Іщук О. В.

Плисюк Р. Р.

Шостак М. О.

Кафедра фінансового права висловлює подяку за допомогу в організації олімпіади студентам ІІІ курсу Шепель Ж. А. та Будинкевич Ю. А.

Проведений захід був дуже цікавим та пізнавальним для всіх учасників олімпіади. Дякуємо за активну участь та вітаємо переможців!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *