Студенти ННІ права УДФСУ взяли участь у II турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Адміністративне право і процес; фінансове право; інформаційне право»

Студенти ННІ права УДФСУ взяли участь у II турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Адміністративне право і процес; фінансове право; інформаційне право»

Конкурс, у якому взяли участь молоді та знані науковці-правознавці з різних українських вищих навчальних закладів, було проведено 27 березня 2018 року на базі юридичного факультету Запорізького національного університету. На Конкурсі серед членів журі були присутні відомі науковці у галузі адміністративного та фінансового права, які оцінювали роботи учасників.

Університет державної фіскальної служби України представляли такі молоді науковці: Вовкочин Інна (студентка групи ПБ-14-5) з роботою на тему: «Регулювання офшорних механізмів: фінансово-правовий аспект» і Нікітін Богдан (студент групи ПБі-14-1) з роботою на тему «Правовий статус криптовалюти: фінансово-правовий аспект» (науковий керівник – Касьяненко Л. М., д.ю.н, професор) та Короленко Ілона (студентка групи ПБ-14-4) з роботою на тему: ««Роль митної безпеки у гарантуванні фінансової безпеки держави» (науковий керівник – Сластьоненко О. О., к.ю.н., доцент, с.н.с.)

За результатами всіх виступів на підсумковій науково-практичній конференції члени галузевої конкурсної комісії підвели підсумки II туру конкурсу, вибрали найкращі доповіді і визначили (згідно з положенням) 15 переможців конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Адміністративне право і процес; фінансове право; інформаційне право». До числа найкращих увійшли й студенти нашого Університету. Так, диплом переможця I ступеня отримала Інна Вовкочин, а дипломи ІII ступеня отримали Ілона Короленко та Богдан Нікітін.

Окрім дипломів учасники конкурсу отримали корисну фахову юридичну літературу та подарунки від організаторів заходу.

Бажаємо переможцям подальших наукових та творчих злетів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *