Вітаємо з перемогою  у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади  зі спеціальності «Банківська справа»!

Вітаємо з перемогою у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Банківська справа»!

18-20 квітня 2018 року на базі Університету Державної фіскальної служби України кафедрою банківської справи та фінансового моніторингу ННІ фінансів, банківської справи успішно проведений ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Банківська справа». В олімпіаді взяли участь 44 студенти з 24 вищих навчальних закладів України.

Університет державної фіскальної служби України в Олімпіаді представили студентки групи ФББ-14-7 Зелінська Вікторія та Савич Ольга.

За результатами ІІ етапу Олімпіади Зелінська Вікторія посіла І місце, отримавши у підсумку найвищий результат – 88,37 бала. Савич Ольга також гідно представила наш навчальний заклад, показавши гарний результат та отримала диплом ІV ступеня.

Навчально-науковий інститут фінансів, банківської справи та кафедра банківської справи та фінансового моніторингу вітає наших учасників-переможців з достойною презентацію Університету ДФС України у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Банківська справа».

                                                                                            

Бажаємо подальших успіхів та перемог!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *