День зустрічі випускників – зустріч поколінь!

День зустрічі випускників – зустріч поколінь!

2 червня 2018 року в Національному університеті ДФС України стало гамірніше вдвічі і вдвічі збільшилась кількість студентів, оскільки завітали випускники вишу. В першу суботу червня виш традиційно запросив своїх випускників 1948, 1953, 1958, 1963, 1968, 1973, 1978, 1983, 1988, 1993, 1998, 2003, 2008, 2013 років відчути подих юності, знов зустріти рідні обличчя однокурсників та викладачів та хоча б на якийсь час зануритися у атмосферу незабутніх і сповнених вражень студентських років.

Привітав випускників ректор Павло Володимирович Пашко. Він, зокрема, сказав, що кожен із випускників може гордитись рідною Alma Mater. «Нам є чим пишатися: наш навчальний заклад має славетну історію, потужні наукові школи, розвинену інфраструктуру. Пройшовшись по університету, аудиторіями, кожен з вас зауважить як виш змінюється: впорядковується територія, оновлені аудиторії, бібліотека, наповнились новітньою технікою лабораторії, – все це завдяки усім нам: студентам, випускникам університету, його працівникам», – сказав П.В. Пашко. Він побажав зустрітись і поспілкуватись з друзями, гарно відсвяткувати і отримати позитивні емоції.

Розважали гостей творчі колективи Центру творчого розвитку і виховання студентів «Сузір’я».

Випускники розійшлись на свої факультети, де зустрілись із викладачами, ще довго розповідали про свої здобутки, досягнення, оглядали Університет. Промайнула так швидко мандрівка у студентську юність. До наступних зустрічей!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *